Osallistuminen

Sarjakuvan lähettäminen

Sarjakuvan voi lähettää joko tavallisessa postissa tai netin kautta. Sarjakuvan mukana pitää ehdottomasti olla täysin täytetty osallistumislomake ja mahdollisuuksien mukaan verokortti.

Osallistumislomake ja -ehdot
Tutustu osallistumisehtoihin ja täytä lomake huolella.

Verokortiksi kelpaa kopio tai skannaus sivutuloverokortista. Silloin voit pitää päätulon verokortin itselläsi, mikäli tarvitset sitä muita töitä varten. Jos sinulla ei ole verokorttia tai et halua lähettää sitä, palkkiosta pidätetään automaattisesti 60 %. Mikäli olet nuori etkä tiedä, onko sinulla verokorttia, kannattaa kysyä sitä vanhemmiltasi. Se voi olla heillä tallessa, tai voit heidän kanssaan hakea sellaisen verotoimistosta.

Sarjakuvan toimitus postissa

Jos olet skannannut sarjakuvasi ohjeiden mukaisesti, polta tiedostot CD:lle tai DVD:lle ja lähetä ne toimitukseen. Osoite oikealla.

Jos et voi skannata sarjakuvaasi itse, lähetä alkuperäiset piirrokset paperilla. Laita mukaan osoitteellasi ja tarvittavilla postimerkeillä varustettu kuori, niin palautan sarjakuvan jälkeenpäin. Älä lähetä tulosteita! Kun kerran olet jo skannannut sivut, lähetä tekemäsi tiedostot äläkä tulosteita. Kotitulostimen laatu ei riitä painettavaan lehteen.

Sarjakuvan toimitus netin kautta

Sarjakuvan voi toimittaa myös netin kautta. Jos pystyt laittamaan tiedostot jonnekin omaan nettisivutilaasi, lähetä linkki niihin vasemmalta löytyvään sähköpostiosoitteeseen. Älä lähetä tiedostoja sellaisenaan sähköpostilla, sillä ne ovat isoja ja tukkivat postilaatikon.

Tiedostot voi myös laittaa johonkin ilmaisista tiedostonsiirtosivustoista. Näitä ovat esimerkiksi Yousendit ja Mediafire.

Vaikka toimitat sarjakuvan netin kautta, sinun pitää silti täyttää osallistumislomake ja lähettää se ja verokorttisi toimitukselle. Voit lähettää lomakkeen erikseen postissa, tai voit täyttää sen tietokoneella ja lähettää sarjakuvan kanssa samaan aikaan. Myös verokortista riittää skannattu "kopio".

Toimitusosoite

Finnmanga
c/o Anna Stenman
YO-kylä 12 B 6
20540 Turku

anna@finnmanga.fi